Nyhedsbrev, Julen 2013

Posted by on 13. dec 2013 in Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Nyhedsbrev, Julen 2013

“Der er noget i luften” tør man vist godt sige – Julen er over os med alt hvad den bringer af glæde og forventning.

På fredag mødes vi jo til juleafslutning i Hundborg Kirke kl. 8:30 og fortsætter på skolen efterfølgende frem til kl. 12:00, hvor vi ønsker hinanden en glædelig jul (børnene må medbringe slik for kr. 10,- + en sodavand) – ønsket om et godt nytår gemmer vi til vores traditionsfyldte juletræsfest d. 29. december kl. 19:00, og der er såvel som på fredag er alle naturligvis hjertelig velkomne!

Efter juleferien starter vi op med en historisk storyline om besættelsestiden i Danmark i 1940-45. det glæder vi os rigtig meget til – det bliver som bekendt mandag og fredag formiddage, samt alle onsdage. Dette afsluttes i uge 8, og teaterforløbet starter op i uge 9, og kulminerer med den store premiere torsdag d. 27. marts kl. 19:00.

Svømning starter igen op om tirsdagen (storemellem + store) fra og med 7. januar.

I løbet af januar og februar vil der blive afviklet hjemmebesøg – I hører nærmere herom.

HUSK at første skoledag efter juleferien er torsdag d. 2. januar.

Glædelige julehilsner

Thor & Co.